Thursday, September 17, 2009

shännaaah

Ludgo i huset precis inkommen ifrån en dag på jobbet en pizza med brorsan och efter en tung indienkonversation med en kollega och hans broder.

Som en del av er vet så kommer jag och "detvetdu" att åka på en resa i sex månader nu i oktober som börjar i bombay (mumbai) i indien vidare till nepal thailand diverse syd-ost asienländer och sist men fan inte minst australien.

Jag fick en hel del heta tips om allt ifrån heliga städer till smutsiga hak som lät riktigt intresanta.
En inte lika rolig nyhet var att goa som var planerat som ett första mål inte hade sässong först runt jul vilket är tiden då vi är i nepal/på väg till thailand.
Ett annat hett tips var manalia som skulle vara en likgiltig motsvarighet fast i norra indien. Det tragiska var att vägen dit förmodligen skulle vara igensnöad på grund av årstiden, men misströsta icke fler städer i samma genre fanns att upptäcka!
Kommer komma fler reseinlägg när jag har lite mer kött på benen och vet lite mer var fan jag kommer hamna. resan är köpt, rutten ej helt 100%

Till musiken:
Jusst nu i skrivande stund dunkas Ken Rings nya album "Hip Hop" som släpptes nu i veckan.
Piratebay länken har ni här:
Ken Ring - Hip Hop Download


Ett annan nytt fett album är Jay Z´s 8:e album och 2:a uppföljaren på mästervärket "The Blueprint" som med samma namn heter "The Blueprint 3"
Piratebaylänken har ni här:
Jay z - Blueprint 3 Download

Det får räcka för nu, nu väntar duschen och tv:n shuuuuuuuuuuue

No comments:

Post a Comment